Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Concorde Luxury Resort


Descriere

Cu vedere panoramică la mare și spre frumoasa zonă rurală din Peninsula Karpas, Concorde Luxury Resort din Bafra oferă relaxare de cinci stele în însoritul Cipru de Nord. Pe o suprafață de 125000 mp, hotelul este un mic paradis ce își încântă oaspeții prin arhitectură, localizare, piscine și centrul SPA, aqua park și clubul pentru copii.

Localizare:

Situat în zona Bafra, hotelul este construit lângă malul mării; aeroportul Larnaca se află la aprox. 115 km.

Facilități hotel:

Deschis în 2018, hotelul oferă 9 restaurante, 12 baruri, Aquapark și piscine exterioare pe o suprafață de 8340 mp, centru Spa (masaj, saună, baie de aburi, hammam, tratamente faciale și corporale), piscină interioară, piscină încălzită semideschisă, jacuzzi, tenis de câmp, gimnastică acvatică, aerobic, tenis de masă, volei pe plajă și în apă, baschet, minifotbal, fitness, bowling, darts, boccia, disco, cinema, sală de jocuri, echipă de animatori la piscină, jocuri și întreceri pe parcursul zilei, muzică live și spectacole speciale seara, Casino, club pentru copii (piscină, aquapark, zonă de joacă și animatori cu experiență), sporturi acvatice.

Plaja: nisip și ponton.

Hotelul nu permite animale de companie.

Facilități camere:

Camerele elegante au toate balcon cu vedere la mare sau la grădinile hotelului, perfecte pentru a savura o băutură la apusul soarelui sau un ceai, dimineața. Camerele au aer condiționat centralizat, baie cu duș sau cadă, oglindă machiaj, uscător de păr, TV LCD, minibar, facilități pentru preparare cafea/ceai, seif, wi-fi. Hotelul dispune de un total de 569 de camere.  

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.