Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă este amplasat într-o zonă liniștită la Cambrils, în apropiere de plaja cu nisip, în centrul localității Cambrils și la atracțiile turistice se ajunge în aproximativ 2 km. Până la aeroportul Reus (REU) sunt aproximativ 12 km.

Dotări

Hotelul oferă 472 de camere, 8 Suite Junior, 8 suite și 448 de camere duble pe 4 nivele la care se poate ajunge cu 4 lifturi. În zona de primire, la recepția deschisă 24 de ore, clienții sunt întâmpinați călduros de personal ce vorbește mai multe limbi. Serviciile de check-in și check-out sunt disponibile la orice oră. Unitatea de cazare cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un seif, un schimb valutar, un spațiu cu televizor, o sală de jocuri, servicii de bonă, asistență medicală, un serviciu de spălătorie și un coafor. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Pe lângă un magazin de suveniruri, aici se mai găsesc și alte magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca contra cost în parcarea hotelului. Oferta include un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele au un pat „Queen size”. Există dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Unele dintre camere amenajate pentru scaun cu rotile dispun de baie fără bariere. Unitatea de cazare oferă camere de familie, camere de nefumători și camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Complexul de piscine cu apă dulce (contra cost) cu bazine interioare și exterioare parțial încălzite oferă și o zonă de scăldat amenajată pentru copii. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. La barul piscinei/snack-bar sunt oferite băuturi răcoritoare. Locul de cazare oferă un program cuprinzător de sport în aer liber cu ciclism/ciclism montan, boccia, volei de plajă, volei și partide de golf. Iubitorilor sporturilor de apă li se oferă aqua-fitness. Hotelul oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. un joc de darts, gimnastică și aerobic, iar contra cost o sală de fitness, tenis de masă și biliard. Unitatea de cazare propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, un hamam, un salon de înfrumusețare și un solariu, și, contra unei taxe suplimentare - o saună și terapii prin masaj. Cei mari și cei mici au posibilitatea de a participa la programe interesante de divertisment. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea și un bar. Restaurantul are aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Locul de cazare oferă pentru masă demipensiune și pensiune completă. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și mese fără gluten. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie