Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARABIAN PARK BY ROTANA


Descriere

Arabian Park Dubai, an Edge by Rotana Hotel este o proprietate administrată de către Edge by Rotana, situată convenabil în districtul vibrant Al Jaddaf, o comunitate de afaceri și lifestyle în dezvoltare rapidă, la doar 10 minute de Aeroportul Internațional Dubai și de centre comerciale importante, inclusiv de Dubai International Financial Centre și Dubai World Trade Center . Ideal pentru oaspeții de afaceri sau de agrement, hotelul modern de 3 stele este situat lângă hotelului de 5 stele Al Jaddaf Rotana Dubai și aproape de luxosul Culture Village, precum și de centre comerciale și atracții importante, inclusiv Dubai Festival City, Dubai Frame și Dubai Mall. Booking.com 8.8/10

Localizare:

Hotelul Arabian Park este situat convenabil pe Oud Metha Road, la mai puțin de 10 km de Aeroportul Internațional Dubai și la 1,5 km de Centrul de Expoziții Dubai. Hotelul are o piscină mare, în aer liber. Accesul la internet WiFi este gratuit în întreaga proprietate.

Facilitati hotel:

Hotelul Arabian Park are 4 localuri care oferă mâncăruri şi băuturi. Braseria hotelului servește o gamă largă de preparate internaționale, iar oaspeții pot savura gustări ușoare lângă piscină. Magazinul de delicatese cu program nonstop al hotelului oferă salate, sushi și sandvișuri.

Arabian Park are o zonă de plajă și o sală de fitness mare, dotată cu echipament Nautilus. Hotelul oferă un serviciu gratuit de transfer de la/ la plajă, muzeu, Dubai Mall și aeroport.

Hotelul este bine pozitionat pentru oaspeții care doresc acces rapid la Dubai World Trade Centre și la stația de metrou Al Jadaf. Serviciul de transfer cu program fix de la/ la stația de metrou este disponibil la fiecare 20 de minute.

Proprietatea oferă un serviciu gratuit de transfer de la/ la Terminalul 3 al Aeroportului Internațional Dubai la hotel, la fiecare 20 de minute. De asemenea, oaspeții au la dispoziție un serviciu gratuit de transfer de la/ la Dubai Mall, Burj Khalifa și Jumeirah Beach.

Facilitati camere:

Toate camerele sunt frumos decorate și includ o baie modernă. Unele camere au un balcon foarte mare, cu vedere frumoasă la oraș.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.