Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa


Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, familii și tineri, se află la Kuşadası, chiar pe malul mării. Până la aeroportul Izmir - Adnan Menderes Airport (ADB) sunt aproximativ 65 de km.

Dotări

Clienților le stau la dispoziție 586 de camere și o recepție în zona de recepție. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje și un bancomat. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). Resortul oferă o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale complexului se numără o sală de jocuri. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, room-service, un serviciu de spălătorie, un coafor și serviciile unui valet. În spațiul pentru afaceri (centrul de afaceri) stau la dispoziție un proiector și un copiator.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. În caz de necesitate pot fi solicitate paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. Un sortiment de perne promite o stare de bine confortabilă. În baia dotată cu un duș se află un uscător de păr. În plus, clienții au la dispoziție articole de cosmetică în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Zona încăpătoare cu piscine cu 5 piscine în aer liber promite odihnă și împrospătare. În zilele răcoroase poate fi folosită piscina acoperită. Copiii se pot bălăci în unul din cele 4 bazine cu apă de mică adâncime. Relaxare agreabilă în cada cu hidromasaj, distracție pe toboganul de apă și băuturi răcoritoare la barul piscinei – clienții vor descoperi cât de mult se pot distra în apă. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. Cei ce nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc pot profita de tenis și volei de plajă. Contra cost se oferă boccia. Datorită unor sporturi ca aerobic în apă, și, contra cost, schi nautic, windsurfing, plimbări cu scuterul acvatic, hidrobicicletă, plimbări cu banana, iahting și parasailing, iubitorii sporturilor acvatice se vor simți în mediul lor. Locul de cazare oferă mai multe posibilități de a practica activități sportive în interior, ca de exemplu o sală de fitness, tenis de masă, yoga și aerobic, iar contra cost un joc de darts. Resortul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care o saună, o baie de aburi, un hamam și hidroterapie, și, contra unei taxe suplimentare - un spa, un salon de înfrumusețare, terapii prin masaj, terapii anti-îmbătrânire, terapii ayurvedice, aromoterapie, un tratament anticelulitic, o baie Cleopatra și un masaj de reflexoterapie la tălpi. În timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea, un bar, un pub și un lobby bar. Clienții vor găsi ospitalitate și o ambianță plăcută în cele 5 restaurante pentru nefumători. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Se oferă spre rezervare All-Inclusive-Special. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten și feluri de mâncare vegetariene. Pentru cei mici este disponibilă mâncare pentru bebeluși. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor. Resortul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie