Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Kuşadası, în apropiere de plajă. În imediata apropiere se află stațiile sistemului local de transport în comun. Cel mai apropiat aeroport este Izmir - Adnan Menderes Airport (ADB) și se află la aproximativ 85 de km.

Dotări

Cele 92 de camere și cele 91 de camere duble sunt împărțite pe 4 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Facilitățile hotelului cuprind o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Unitatea de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor, o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și o pardoseală încălzită ce poate fi ajustată individual creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un minifrigider. Telefonul, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Mai stau la dispoziție și camere adaptate pentru scaun cu rotile, cu baie fără bariere.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. De asemenea, băuturile răcoritoare de la bar/snack-bar și un tobogan de apă îi vor binedispune foarte mult pe toți cei ce iubesc apa. Sunt disponibile o terasă însorită, șezlonguri și umbrele. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între boccia și tir cu arcul. Programul de sporturi acvatice al locului de cazare include plimbări cu scuterul acvatic, hidrobicicletă, plimbări cu banana, canoe și scufundări subacvatice. Unitatea de cazare le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, gimnastică și aerobic. Hotelul propune diverse terapii în zona de relaxare, printre care un spa, un hamam și un solariu, și, contra unei taxe suplimentare - o saună, o baie de aburi și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o cafenea și un bar. Restaurantul are aer condiționat și scaune înalte pentru copii. Pot fi rezervate diverse mese. Clienții pot alege între pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și regim all inclusive. Mic dejun, un prânz à la carte și o cină de la bufet sau à la carte sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. Unitatea de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie