Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amethyst Napa Hotel Spa


Descriere

LOCALIZARE
Amethyst Napa Hotel & Spa este situat in Ayia Napa, la 900 de metri de WaterWorld Ayia Napa, i are piscina in aer liber si centru spa.
Statiunea animata Ayia Napa este la doar 5 minute cu masina, iar cea mai apropiata statie de autobuz se afla la cativa pasi de proprietate. Aeroportul Internaional Larnaca este situat la 32 km.

FACILITATI
Amethyst Napa ofera un centru de wellness cu sala de sport, cada cu hidromasaj si piscina interioara, disponibile gratuit. Sauna, baia de aburi, facilitatile de infrumusetare si terapiile de masaj sunt disponibile contra cost.

RESTAURANT
Printre alte facilitati se numara restaurantul principal, cu o zona de lounge separata pentru adulti, precum si un restaurant a la carte. Exista i un local cu autoservire, un bar la piscina.
Piscina pentru copii si un loc de joaca.

CAMERE
Amethyst Napa Hotel & Spa ofera camere moderne, decorate in culori de vara pastelate, cu mobilier din lemn. Toate camerele au aer conditionat, TV cu ecran plat, cutie de valori si fier de calcat. De asemenea, camerele au vedere la piscina si la Marea Mediterana. Unele suite au cada cu hidromasaj privata in aer liber.
Camera dubla sau twin superioara cu vedere la mare-(25 mp)-Aceasta camera are balcon cu vedere la piscina i la mare i ofera:
- TV LED cu ecran plat cu canale prin satelit - facilitai de calcat - acces gratuit la internet WiFi Patuul de copii este disponibil la cerere.
Camera de familie superioara cu vedere la mare (2 aduli + 2 copii)-(25 mp)-Aceasta camera are balcon cu vedere la piscina i la mare i ofera:
- TV LED cu ecran plat cu canale prin satelit - facilitai de calcat - acces gratuit la internet WiFi Patuul de copii este disponibil la cerere.
Camera superioara dubla sau twin cu terasa-(25 mp)-Aceasta camera are o terasa spaioasa, cu vedere la mare i la piscina. Ofera i:
- ezlonguri private - TV LED cu ecran plat cu canale prin satelit - facilitai de calcat - facilitai pentru prepararea de ceai i cafea - acces gratuit la internet WiFi Patuul de copii este disponibil la cerere.
Suita Junior cu vedere la mare-(40 mp)-Aceasta suita are balcon cu vedere la mare i la piscina i ofera:
- TV LED cu ecran plat cu canale prin satelit - facilitai de calcat - facilitai pentru prepararea de ceai i cafea - acces gratuit la internet WiFi Patuul de copii este disponibil la cerere.
Suita cu cada cu hidromasaj-(25 mp)-Deschizandu-se spre un un balcon cu vedere la mare si la piscina, aceasta suita este prevazuta cu o cada cu hidromasaj in aer liber. De asemenea, include:
- sezlonguri private; - un TV LED cu ecran plat cu canale prin satelit; - facilitati de calcat; - facilitati pentru prepararea de ceai si cafea; - WiFi gratuit. La cerere, se poate asigura un patut de copii.
Suita de familie cu vedere la mare-(35 mp)-Aceasta suita spaioasa are un dormitor i living separat, i balcon cu vedere la mare i la piscina. Ofera i:
- 2 bai - TV LED cu ecran plat - facilitai de calcat - acces gratuit la internet WiFi Patuul de copii este disponibil la cerere.
Apartament cu 1 dormitor-(48 mp)-Acest apartament are bucatarie, fierbator electric si balcon.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.