Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HILTON NUBIAN MARSA ALLAM


Descriere

Acest complex situat pe coasta de vest a Marii Rosii din Egipt,cu acces la apreciata plaja Abu Dabbab (5 minute pe jos sau cu shuttel-ul hotelului), arata ca un sat mic ce inconjoara 4 piscine in aer liber. Hotelul pune la dispozitie o sala de gimnastica cu program nonstop si camere cu vedere la Marea Rosie. Gama larga de optiuni de luat masa include o cafenea in stil beduin cu narghilele si dans din buric. Restaurantul principal ofera pizza coapta in cuptor si bufet de desert. La barul de la piscina puteti comanda salate si kebab la gratar. Copiii au la dispoziie un loc de joaca si un club pentru copii, fiind disponibil si un serviciu de babysitting.
Camerele complexului Hilton Marsa Alam Nubian Res au un decor elegant in stil contemporan si ofera aer conditionat, balcon si TV cu ecran plat. Camerele au tavan cu grinzi din lemn si baie din mozaic cu dus.
Turistii complexului Hilton Marsa Alam pot face rezervari pentru excursii de scufundare in reciful din golful Abu Dabab. Copiii au la dispozitie un loc de joaca si un club pentru copii, fiind disponibil si un serviciu de babysitting.
Turistii complexului Hilton Marsa Alam pot face rezervari pentru excursii de scufundare in reciful din golful Abu Dabab.
Aeroportul International Marsa Alam este situat la 30 km spre nord de Nubian Resort.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.