Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PARC

   Baile Govora, Str Tudor Vladimirescu Nr 119, Cod 245200, Jud Valcea, Baile Govora Vezi locatia pe harta


Descriere

RO Hotelul este situat in centrul statiunii.

Govora este o statiune de importanta nationala deschisa in toate anotimpurile renumita pentru variatatea si caracterul terapeutic al proprietatilor apelor bogate in clor, sodiu, iod, brom, sulf (pentru cure externe) si cele hipotonice bogate in magneziu, calciu, putin sulf (pentru cure interne) cunoscute si utilizate inca din 1866. Statiunea Baile Govora este atestata ca statiune balneoclimaterica de interes national.

Descriere camere:
Hotelul dispune de 94 de camere, dintre care 86 camere duble, 7 camere triple si 1 garsoniera.
Dotari camere:TV, baie cu dus, telefon.

Descriere facilitati:
Tratament: profil terapeutic - reumatismal, respirator; factori terapeutici naturali: ape minerale clorurosodice sulfuroase, ape clorurosodice iodurate/ bromurate; izvoare crenoterapie; indicatii tratament balnear: afectiuni ORL; afectiuni respiratorii; afectiuni ale aparatului locomotor; boli asociate; proceduri de tratament: gimnastica medicala, buvete pentru cura interna, etc; baza de tratament (bazin cu ape minerale, sala fitness, masaj, cabinete electroterapie, inhalatii, pulverizatii, bai cu iod, bai galvanice, bai cu sulf).

Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.

Locatie:
RO Govora este o statiune de importanta nationala deschisa in toate anotimpurile renumita pentru variatatea si caracterul terapeutic al proprietatilor apelor bogate in clor, sodiu, iod, brom, sulf (pentru cure externe) si cele hipotonice bogate in magneziu, calciu, putin sulf (pentru cure interne) cunoscute si utilizate inca din 1866. Statiunea Baile Govora este atestata ca statiune balneoclimaterica de interes national. Astfel, in statiune se gasesc: spatii comerciale , banca, schimb valutar, agentie loto, sali de conferinte, asistenta medicala permanenta si mijloc de transport pentru urgente medicale, asistenta medicala balneara, punct farmaceutic, centru de informare turistica, muzeu de arheologie, locuri de promenade illuminate si amenajate, terenuri sportive, terenuri de joaca pentru copii, parc balnear de cca. 15 ha.

Atractii turistice:
RO Colectia de arheologie si arta "Gheorghe Petre", manastirile: Arnota, Turnu, Stanisoara, Cornetu, Govora, Horezu; Defileul Oltului: Turnu Rosu- Cozia; Ramnicu Valcea ( muzee), Muzeul satului valcean din Bujoreni.

Servicii masa:
RO Se acorda in unitatea restaurant Parc, categoria I, in sistem fisa cont.

Facilitati copii:
RO In statiune functioneaza si un sanatoriu pentru copii, cu profil de boli respiratorii si boli reumatice cu sechele compensate cardiace, locuri de promenade iluminate si amenajate, terenuri sportive, terenuri de joaca pentru copii, parc balnear de cca. 15 ha.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Children playground
Private bathroom
Free parking
Massage
Bar
Health treatments facilities

Locatie