Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CASTELLO BIANCO HOTEL APTS

Descriere

Hotelul Castello Bianco se afla situat la 5 km de orasul Rethymno si 40 km de aeroportul din Chania. Cea mai apropiata plaja se afla la 500 m. Nota: Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Localizare

Hotelul Castello Bianco se afla situat la 5 km de orasul Rethymno si 40 km de aeroportul din Chania. Cea mai apropiata plaja se afla la 500 m. Cele mai apropiate puncte de atractie: Portul Venetian, Muzeul de Arheologie, Centrul de Arta Bizantina, Muzeul de Istorie si Folclor.

Facilitati Hotel

Terasa la soare, gradina, piscina in aer liber, snack bar, restaurant A la Carte, parcare publica gratuita in apropiere, lift, aer conditionat, incalzire, WiFi gratuit in tot hotelul.

Facilitati Camere

Balcon, mini bucatarie, mini cuptor, aer conditionat, animalele de companie sunt acceptate la cerere.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.