Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere


LOCALIZARE: la 150 metri de mare in resortul Royal Victoria, perfecte pentru familii si cupluri.


FACILITATI VILE: vilele sunt simple dar confortabile, toate au terasa, telefon, aer conditionat, TV, baie cu dus si uscator de par, pentru cei care doresc conditii mai luxoase recomandam Royal Villas care sunt doatate cu echipamente mai moderne si au vedere panoramica la mare. Vilele din prima si a doua linie fata de plaja au in jur de 16 -20 mp, 2 paturi twin alaturate, minisofa sau paturi suprapuse pentru copii, in timp ce Royal Villas au in jur de 40 mp, pat dublu, sofa, bucatarie, baie cu cada.

FACILITATI COMPLEX: plaja privata, piscina exterioara, piscine pentru copii, sezlonguri si umbrelute gratuite la piscine /plaja, restaurant principal, lobby bar, bar la piscine, restaurant tematice, bar pe plaja, night club, terenuri si mese de tennis, fotbal, darts, bowling, billiard, jocuri electronice, luna park, aquapark, centru SPA ce pune la dispozitia clientilor tratamente, masaj, fitness, receptie 24 ore, camera de bagaje, acces internet in zonele publice, parcare in afara complexului, accesul/deplasarea turistilor in resort se face cu masinute electrice, exchange, cabinet medical, magazine, rent a car, aer conditionat.

CHECK IN:
incepand de la ora 14:00;CHECK OUT:pana la ora 12:00.

ALL INCLUSIVE: mic dejun intre orele 07:30 si 10:00, pranz intr eorele 12:30 -14:30 si cina intre orele 18: si 21:00 se servesc tip buffet in restaurantul Nessebar: salate, supe, aperitive, deserturi, fructe, bauturi non alcoolice, bere, vin, cafea si ceai la micul dejun. Snack Bar The Mushroom este deschis intre orele 10:00 si 17:00 si serveste gogosi, bere si sucuri, cafea. Restaurantul Mediteraneean serveste bucatarie europeana si mediteraneeana alaturi de bauturi locale alcoolice si non-alcoolice bulgaresti, bere si vin intre orele 18:00 -22:30, restaurantul Sozopol este traditional bulgaresc si serveste cina intre aceleasi ore iar cel Italian Il Cervo servste pizza si paste tot seara . Toate restaurantele dispun de terasa. Pentru a beneficia de restaurantele a la carte este necesara o rezervari cu cel putin o zi inainte, pentru un sejur de minim 4 nopti acest serviciu facand parte din programul all inclusive. Intre orele 10 si 17:00 puteti servi o bautura racoritoare sau hot dog la snack barul Hot Dog, sezlonguri si umbrelute la piscine, la plaja si in cadrul aquaparkului Atlantida in functie de disponbilitatea de la fata locului.

INFO PARCARE( tarif orientativ, poate suferi modificari ) - 6 eur masina /zi. Seif: 3.5 eur /zi



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie