Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Inconjurat de grădini bine intretinute, intr-o zonă centrală a orasului Limassol, Hotelul Alasia Boutique oferă o piscină in aer liber, un restaurant si un centru spa cu o piscină incălzită, cu ozonoterapie. Hotelul oferă camere elegante, cu acces gratuit la internet WiFi si balcon cu vedere la oras sau la piscină.

Toate unitătile de cazare de la Alasia au podea din lemn, ferestre duble, aer conditionat, TV LCD cu canale prin satelit si zonă de relaxare. Sunt dotate cu minibar, cană fierbător si articole de toaletă gratuite. Unele unităti de cazare au cadă spa si/sau cadă cu hidromasaj in aer liber.

Elegantul Polo Bar Restaurant serveste cocktailuri, sampanie si mancăruri usoare. Restaurantul oferă preparate din bucătăria mediteraneană si vinuri. Oaspetii pot savura micul dejun in lounge si pe patio. Duminica se organizează un brunch pe terasă.

Optiunile de wellness includ mai multe tipuri de tratamente de intinerire, saună, baie de aburi, cadă cu hidromasaj si un centru de fitness cu dotări ultramoderne.

Cea mai apropiată plajă este la 10 minute de mers cu masina. Centrul comercial din Limassol se află la 800 de metri. Portul vechi, portul nou si portul de agrement din Limassol se află la mai putin de 1 km. Universitatea de Tehnologie din Cipru este la 1,45 km. Aeroportul Paphos se află la 35 de minute de mers cu masina. Parcarea privată este gratuită, iar hotelul poate rezerva servicii de transfer cu taxiul, la cerere.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie