Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AQUARIUM VIEW


Descriere

LOCALIZARE
Aquarium View Hotel 4* este localizat in varful cel mai nordic al insulei Rhodos, langa plaja, si la doar cateva minute de noul si vechiul oras Rhodos. Aceasta locatie este una dintre cele mai privilegiate din intreaga insula, deoarece nu numai ca ofera o priveliste exceptionala la mare, dar este si aproape de multe atractii, restaurante, piata si vechiul oras Rhodos. Distanta de la hotel pana la plaja este de 300 m, iar pana la Aeroportul International Diagoras - 14 km.

FACILITATI
Plaja: plajele din apropiere sunt cu nisip si pietris.
Piscine: piscina (Hotel Cactus).
Wi-Fi: acces gratuit la Wi-Fi.
Divertisment: evenimente si scene muzicale live, servicii de inchirieri auto, servicii de turism/ vizitarea obiectivelor turistice.
Zona de receptie: receptia este disponibila pentru confortul dumneavoastra 24 de ore pe zi.

RESTAURANT
Hotelul ofera oaspetilor vederi, sunete si gusturi noi. In restaurantul principal exista o zona de mic dejun tip bufet cu specific continental si englezesc. Restaurantul prezinta o varietate de delicii gastronomice. Ofera un meniu delicios a la carte inspirat din traditiile culinare ale bucatariei mediteraneene. Hotelul are si un bar pentru a va potoli setea. Aqua Lounge Bar ofera o terasa frumoasa, unde atat oaspetii, cat si locuitorii din Rhodos pot gusta din selectia rafinata de bauturi.

CAMERE
Toate camerele dispun de: baie privata, aer conditionat, frigider, TV prin satelit, uscator de par, articole de toaleta, balcon privat, acces gratuit la internet Wi-Fi.
Camerele existente:
DOUBLE SEA VIEW ROOMS (20 mp) - capacitate 2 persoane, vedere la mare
DOUBLE PALM VIEW ROOMS (20 mp) - capacitate 2 persoane, vedere la celebra piata cu 100 palmieri
SUPERIOR SEA VIEW ROOMS (20 mp) - capacitate 2 persoane, vedere la mare
SUPERIOR SIDE SEA VIEW ROOMS (20 mp) - capacitate 2 persoane, vedere la celebra piata cu 100 palmieri
MEDITERRANEAN SEA VIEW SUITES (46 mp) - capacitate 2 persoane, vedere la mare

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.