Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mediterranean Village Hotel & Spa

Descriere

Situat de-a lungul liniei de coasta, sub soarele stralucitor si la poalele Olimpului, se afla minunea contemporana, Mediterranean Village - un complex hotelier modern de cinci stele. Pozitionat maiestuos langa mare, pe plaja uimitoare din Pieria, promite o experienta de neegalat.
Aceasta statiune se bucura de angajamentul sau fata de servicii de inalta calitate si ospitalitate remarcabila, completata de locatia sa geografica strategica - o combinatie convingatoare pentru a asigura o alegere cu adevarat imbucuratoare pentru oaspeti.
Mediterranean Village se inspira din intinderea nesfarsita a plajei de nisip si din simfonia melodica a marii. Ii invita pe oaspeti sa se imbarce intr-o calatorie de neuitat de relaxare cereasca si incantare de neegalat. Ambianta, creata in mijlocul soaptelor valurilor, invita vizitatorii sa se cufunde intr-un paradis in care linistea se intalneste cu luxul de neegalat - o marturie a alura si farmecul experientei satului mediteranean.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.