Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL DOUBLETREE BY HILTON SIGHISOARA - CAVALER

   Str Consiliul Europei Nr 6, Cod 545400, Sighisoara Vezi locatia pe harta


Descriere

DOUBLETREE BY HILTON HOTEL SIGHISOARA - CAVALER te invita sa descoperi o destinatie de legenda: Sighisoara!

Accesul la centrul de wellnes este restrictionat in perioada impusa de autoritati.

DOUBLETREE BY HILTON HOTEL SIGHISOARA - CAVALER te invita sa descoperi o destinatie de legenda: Sighisoara!

DOUBLETREE BY HILTON HOTEL SIGHISOARA - CAVALER iti deschide usile pentru gazduiri de relaxare, evenimente speciale personale sau profesionale.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu cada, baie cu dus, internet - wireless gratuit, uscator de parhalat si papuci de baie, articole de toaleta gratuite, telefon, birou de lucru, aparat de preparare cafea.
Numar total camere: 74 - single, duble, studio, apartament.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie - exterioara si interioara gratuita si supravegheata, acces persoane cu dizabilitati, loc de joaca pentru copii, internet, pastrare obiecte de valoare, bar, terasa de mari dimensiuni, receptie deschisa nonstop, ziare, lift, camera de bagaje, centru de business, aer conditionat.
Servicii: serviciu de trezire, room service, serviciu de spalatorie, serviciu de calcatorie, asistenta la transportul bagajelor, aparat de lustruit pantofi, servicii de fax, imprimare, curierat, transfer de la/la aeroport, bancomat, serviciu de concierge.

Locatie:
DOUBLETREE BY HILTON HOTEL SIGHISOARA - CAVALER se afla la doar 200 de metri de centrul istoric al orasului si 500 de metri de Cetatea Medievala Sighisoara (cetate inscrisa in patrimoniul mondial UNESCO).

Atractii turistice:
Cetatea medievala (patrimoniu mondial UNESCO) - 0,5 km, Casa lui Vlad Tepes (Dracula) - 1 km, Biserica din Deal - 1 km, Rezervatia naturala Stejarii seculari de la Breite - 1 km, Turnul cu ceas - 1 km, Centrul istoric al orasului - 0,2 km.

Politici:
Check-in: incepand cu ora 15:00.
Check-out: pana la ora 12:00.

Servicii masa:
luxul si rafinamentul restaurantului Don Quijote se imbina cu savoarea bucatelor alese din bucataria traditionala sau internationala, incununate de o servire de inalta clasa.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 2 - Sala Arthur (modulara, cu posibilitate de compartimentare in 3 sali), Sala Picasso. Salile au o capacitate totala de 325 locuri. Facilitatile salilor de conferinte: flipchart, ecran de proiectie, materiale consumabile servicii de secretariat: Xerox, imprimanta, fax, scaner, acces internet de mare viteza, conexiune wireless TV & DVD player, echipamente audio-video (videoproiector, sonorizare, microfoane wireless), climatizare, lumina naturala, spatiu separat pentru Coffee Break.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Private bathroom
Conference room
SPA
Hairdryer
Direct connection telephone line
Sauna
Fitness centre
Free wireless internet
Safety deposit box in room
Air conditioning
Laundry
Ironing service
Cable/Satellite TV
Free parking
Reception desk
24-Hour Front Desk
Elevator
Massage
Indoor swimming pool
Bar
Minibar
Safety deposit box at reception
Luggage storage
Airport transfer
Room service
Meeting/Banquet facilities
Business centre
Facilities for persons with disabilities
Rooms/Facilities for disabled guests
Shoe shine

Locatie