Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Akassia Swiss Resort (ex. Calimera Akassia Swiss Resort)

Descriere

Amplasare

Resortul se află la doar câteva secunde de plaja cu nisip a hotelului, pe o arteră principală de circulație, într-o zonă centrală - ideal pentru cei ce vor nu doar să stea la plajă, ci și să cunoască mai bine El Quseir.

Dotări

Resortul a fost modernizat de curând (în anul 2018). Resortul oferă 200 de camere de nefumători și 100 de cameră single pe 2 nivele la care se poate ajunge cu un lift. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Clienții complexului de vacanță primesc o băutură de bun venit. Facilitățile mai cuprind și o cameră de bagaje, un seif și un bancomat. Conexiunea Wi-Fi este disponibilă (gratuit) în spațiile comune. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Locul de cazare dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Există facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și un magazin de suveniruri și în alte magazine. Copiii pot să se joace după voia inimii pe locul de joacă. Printre celelalte facilități ale resortului se numără o sală de jocuri și o bibliotecă. O parcare este disponibilă în funcție de necesitate pentru cei ce călătoresc cu mașina personală. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere și contra cost, asistență medicală, un serviciu de transfer, room service contra cost, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet și un autobuz propriu pentru navetă. În spațiul pentru afaceri stau la dispoziție un proiector și un flipchart/markere.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. De pe balconul sau terasa privată a majorității camerelor clienții pot să se relaxeze de minune și să savureze vederea laterală spre mare. Majoritatea spațiilor de cazare au vedere spre mare. Camerele au un pat „Queen size” sau un pat „King size”. Pot fi solicitate paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor cu ecran plat cu canale prin satelit și WiFi (gratuit). Oferta include și un serviciu de curățenie finală. În cameră se găsesc și papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș și o cadă. Un uscător de păr, halate de baie și telefonul sunt disponibile pentru folosința zilnică. Varietatea de prosoape creează un confort deosebit în băi. De asemenea, stau la dispoziție 5 camere adaptate pentru scaun rulant cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Fie că practică sport sau caută odihnă, clienții pot înota câteva lungimi de bazin în una din cele 5 piscine exterioare, iar copiii au la dispoziție un bazin cu apă de mică adâncime. În zona de scăldat există și o cadă cu hidromasaj (contra cost), un tobogan de apă și un bar. Șezlongurile confortabile și umbrelele răcoritoare așteaptă pe terasa însorită. Complexul oferă prin boccia și volei de plajă și prin tenis și călărie cu plată mai multe posibilități de a face sport în aer liber. Resortul le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard, un joc de darts, yoga și aerobic. La locul de cazare se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu o saună, o baie de aburi, un hamam, o beauty-farm, un salon de înfrumusețare, terapii prin masaj și o baie Cleopatra. În timpul liber, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live și o discotecă oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o cafenea, un bar și un lobby bar. Clienții vor găsi bucate delicioase în cele 4 restaurante de nefumători cu aer condiționat. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Resortul oferă pentru masă regim all inclusive și All-Inclusive-Special. Printre avantajele unui sejur all inclusive se numără diverse oferte, ca de exemplu o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Mic dejun, prânz și un bufet variat de seară sunt delicioase și pregătite foarte diversificat. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice, mese fără gluten, meniuri pentru copii, alimente bio, mâncare halal și mâncare vegană. Mâncarea pentru bebeluși (gratuit) contribuie la starea de bine a celor mici. De asemenea, locul de cazare pune la dispoziție gustări. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie