Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bliss Nada Beach Resort (EX Hotelux Jolie Beach Marsa Alam)

Descriere

Amplasare

Hotelul la plajă, ideal pentru turiști de la plajă și familii, se află la Marsa Alam, chiar pe malul mării. Până la aeroportul Marsa Alam (RMF) sunt aproximativ 20 de km.

Dotări

Resortul cu aer condiționat oferă 259 de camere, 6 suite și 241 de camere duble ce se află atât într-o clădire principlă cu 3-etaje cât și în 3 clădiri auxiliare. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Printre facilitățile complexului se numără o cameră de bagaje și un seif. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). Există un lift și facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. Clienții pot hoinări sau face cumpărături la un supermarket și în alte magazine. Locul de cazare are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Printre celelalte facilități ale resortului se numără o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea complexului. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de pază nonstop, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de spălătorie, un coafor, o spălătorie de tip self-service, serviciile unui valet, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat și sistemul de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. Camerele cu mochetă dispun de un pat dublu sau de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Lucrurile de valoare pot fi păstrate în siguranță într-un seif. Mai sunt disponibile și un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, canale prin satelit și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție 12 camere de familie.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Senzații tari pe toboganul de apă, băuturi răcoritoare la barul piscinei și relaxare agreabilă a mușchilor în cada cu hidromasaj – piscina oferă ceva potrivit pentru orice dispoziție și energie. Șezlongurile și umbrelele garantează ore odihnitoare. Locul de cazare oferă prin boccia, volei de plajă și volei și prin ciclism/ciclism montan, tenis, baschet și călărie cu plată mai multe posibilități de a face sport în aer liber. Resortul oferă o serie de posibilități pentru desfășurarea de activități sportive în interior, de ex. tenis de masă, un joc de darts și aerobic, iar contra cost o sală de fitness și biliard. În complexul de vacanță se propun contra cost diverse oferte de relaxare, ca de exemplu o saună, o baie de aburi, un salon de înfrumusețare și terapii prin masaj. În timpul liber, un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă, o discotecă și un club de noapte oferă distracție pe măsură. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o cafenea, un bar și un lobby bar. Clienții sunt ospătați în unul din cele 2 restaurante tip bufet. Băuturile răcoritoare de la barul de pe plajă creează momente minunate. Locul de cazare oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune, pensiune completă și regim all inclusive. Prânz și cină sunt pregătite în mod diversificat. La cerere pot fi pregătite feluri de mâncare dietetice și feluri de mâncare vegetariene. De asemenea, resortul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie