Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Parteneri

Emanuela Anton, Managing Partener

"Agentia Paradise Tour este jumătate din sufletul meu. Este firma în care am crescut și m-am perfecționat profesional. 
Și va exista atât timp cât va fi turism pe acest Pământ. Este promisiunea mea și așa va fi!"

Absolventă a Facultății "Economia Turismului Intern și Internațional" din cadrul Universității Româno-Americane, a unui Masterat în "Administrarea Afacerilor" în Lisabona, Portugalia, doctorand la Academia de Studii Economice București în "Administrarea Afacerilor", unic reprezentant al companiei "Shadows of Africa" pentru România, de peste 9 ani consultant în croaziere, Emanuela este sufletul și viitorul acestei firme. În mod evident, alături de ea veți găsi varianta ideală de vacanță, adaptată dorințelor dumneavoastră.


Manuela Anton, Managing Partner

“Agentia Paradise Tour s-a născut din bucuria mea și a soțului meu de a călători și de a oferi experiențele unor vacanțe de neuitat. Am avut șansa să construim, în peste 10 ani de activitate, o echipă profesionistă, unită, entuziastă și tânără. Și, sincer, ce altceva îți mai poți dori? Haideți în familia noastră ! Sunteți bineveniți și vă primim cu brațele deschise!”